torsdag 30 oktober 2008

SLUUT SLUUUUT SLUUUUT

Tjolahopp jag har nu bränt av den 10 veckorsresa jag började den 21 augusti och det känns riktigt skönt att den fasen är över, något urlakad men jag har under den här tiden faktiskt gått ned 25,2 kg...sug på den. Och även om jag givetvis vet att detta bara är första ronden för ett sund leverne så tänker jag faktiskt suga på den karamellen lite
För det känns otroligt bra att jag har inte bara tappat 25 kg, det har försvunnit nästan 22 cm runt midjan, sanslöst!! När jag ställer mig med måttbandet runt midjan och mäter så ser det helt sjukt ut jag fattar inte att jag faktiskt var så stor förut.

Nu är det dags att börja äta men först ska jag till Itrim där jag hoppas att jag får lite tips på hur jag ska göra... ska jag ligga kvar på varierat en stund som en övergångsfas eller sätter jag igång och börjar äta direkt. En sak är hur som helst helt klar, nu är det dags att börja styrketräna för jag tror att jag tappat riktigt mycket i muskler under den här tiden och det är väl ok eftersom jag tappat saker att bara på men jag har nog tappat lite mer än så tycker jag när jag tittar på mig själv. Men det ska faktiskt bara bli kul i jämförelse med att köra Snabbt men Enformigt.

Slut för nu från en 26% mindre kille
BOKKA!!

10 veckor gjorda

Äntligen...10 veckor är över

Torso:92,3
Midja:85,5
Stuss:95,5
Lår:56,0

Då så! Ett bra resultat trots att jag klev ur spåret för första och enda gången i lördags med mina fem öl, detta till trots så gick jag faktiskt ned de kg jag hade förväntat mig för veckan. cm-måtten var också över förväntan måste jag säga. Veckan som sådan var riktigt jobbig...jag var hungrig hela tiden och jag stod mer eller mindre still i 4 dagar viktmässigt men jag tycker det gick bra ändå... Nu är det dags att börja äta men först ska jag på något slags coachsamtal på itrim först. Därefter måste jag stoppa i mig någonting riktigt tycker jag. Hur som jag är givetvis inte färdig iom med det här men för mig så har en stor sten som jag rullar upp för berget varje dag blivit ganska mycket mindre : )

måndag 27 oktober 2008

ÖL

I lördags hade jag sammanlagt haft 10 vita veckor... dom avslutades resolut!! Jag satte i mig fem öl och jag gillade dom allihop.
Egentligen är jag ju "klar" på torsdag men jag bestämde mig för att tjyvstarta "lite" i lördags då det var "superlördag" där west bromwich spelade mot överraskningslaget Hull som vann med 0-3, åt dock inget utöver det jag får så det är jag lite stolt över trots mitt övertramp det var dock lite halvjobbigt att titta på när dom andra åt O'learys burgare.

Själva öldrickandet är jag lite besviken över, jag hade förväntat mig en klosterfylla bara genom att titta på en öl men jag vart mest full i magen tycker jag, det och ganska bakis på söndagen där jag omgående straffade mig själv med en 2,5 timmars promenad. Itrims chokladshake är förövrigt framröstad till världens sämsta bakismat. Antar att jag sabbade rätt mycket iom. detta klavertramp och jag har förmodligen därför sedan i fredags stått på 72,8 närhelst jag vägt mig, på morgonen, efter jobbet, efter mat, efter promenad och efter 5 öl. Jag vet att jag brukar säga att det står still men nu har vågen antingen fastnat eller så står jag helt enkelt still... Nu är det måndagkväll och det innebär att jag bara har tisdagen och onsdagen kvar, det känns bra. Nu ska jag bara fundera på hur jag ska fortsätta, jag tycker jag skulle kunna gå till -70 med hjälp av varierat men jag vet inte om det är ok misstänker att dom vill jag ska ge mig nu och det kanske jag borde och satsa på att börja träna mer igen, för jag känner mig löjligt mjuk i kroppen, trots viktfall.

ere..