torsdag 2 oktober 2008

Sex veckor gjorda

Idag är första dagen på vecka sju, mätning...

Torso:96,5
Midja:93,5
Stuss:101
Lår:62,0

Helt ok vecka, har varit riktigt trött vissa dagar och känt att det inte finns några krafter kvar men jag tänker kämpa på. Viktmässigt är det ju fantastiskt att jag sett min första 70:a på säkert 7 år (tror jag). Jag vet fortfarande inte riktigt hur mycket jag vill gå ned men jag har mitt kortsiktiga mål inställt på att göra dom här 10 veckorna, vi får väl se vad Itrim tycker om det. Jag skulle ju vilja gå ned 10kg till (-70) men jag vet inte om det är realistiskt. Vad jag MÅSTE göra är att komma under ett BMI som är klassat som övervikt och det är väl mitt starkaste argument i en diskussion med Itrim för att fortsätta, idag är det möte och vi får se vad dom säger. Slut.

tisdag 30 september 2008

Något att tillföra

Det blir helt klart färre och färre inlägg från min sida, skälet till det är ganska enkelt. Det finns inget att berätta, förutom att det är jobbigt och att det hittills gått fortare än vad jag förväntade mig så finns det inte så mycket att säga. Jag har hållit mig till de föreskrifter som finns ätit ungefär när jag ska, inte fuskat med maten, försöker träna som man ska. Mer än så finns inte att säga.

I torsdags var jag iof på min första utgång sedan jag startade och det gick helt ok, däremot kan man bara dricka så många mineralvatten på en kväll...
Något annat som hänt är vi börjat göra fler utflykter än förut, vi har varit i skogen, i parker och det har varit riktigt trevligt faktiskt... annars har en lång helgfrukost hägrat men nu känns det bara som om man vill ut så fort som möjligt.

Dagens irritationsmoment är att jag inte lyckas komma under 80 kg, i tre dagar har jag stått på 80,3 på morgonens vägning, nu ikväll vägde jag mig efter en timmes promenad och då stod vågen på 80,1 visserligen ett lägsta sedan länge men jag vill gärna se den däringa 79:an nu...