torsdag 28 augusti 2008

En vecka gjord

Idag är första dagen på vecka två således är det mät dags.

Torso:102,5
Midja:103
Stuss:107
Lår:66,5

ganska mycket över förväntan... dessutom ett viktfall på nästan 5 kg.

onsdag 27 augusti 2008

Dag sju

Nu är det jobbigt, onsdag kväll, igår var en jobbig kväll och nu är det nästan ändå jobbigare. Dagarna rullar på rätt bra men nu är jag helt slut, helt slut och jäkligt hungrig. Känns som om jag kanske klarar två dagar till max... Var dessutom tvungen att laga mat både igår och idag, det kändes som tortyr.
men men jag måste börja tänka mer positivt och inte tänka på mat alls. Fast det känns jobbigt just nu.

söndag 24 augusti 2008

Dag fyra

Har idag kommit in i den sk. ketonfasen. Köpte ett test på Apoteket igår och vid första testet (igår) fick jag inget utslag, men som sagt idag är jag där.
Läser jag så ska man bli piggare, gladare, ha mer ork och inte känna hungern men jag känner det inte riktigt så eller jag har ork är pigg, är hyfsat glad men jag är hungrig en timme innan jag ska äta ännu så länge och jag känner att jag har nada tålamod och kan enkelt få humörsvängningar. Dagens mest bisarra tillfälle var när L. åt stekt falukorv på knäckebrödsmacka... Jag fick tårar i ögonen, helt sjukt jag gillar inte knäckebröd och tycker att falukorvsskivor är rätt osmakligt (intressant var dock att när smöret som smält började rinna kom "jag själv" tillbaka och tyckte det så rätt äckligt ut).

Hur som helst, dag fyra är avklarad, i morse när jag ställde mig på vågen stod det 92.1 och jag ska inte älta vatten men nu borde det börja ta någon annanstans också...