torsdag 23 oktober 2008

Nio veckor gjorda

Idag är första dagen på den tionde och sista veckan!!! mätning...

Torso:93,2
Midja:87,3
Stuss:96,5
Lår:58,0

Som jag trott att det skulle bli verkar ju hänt dvs. jag går ned mindre och mindre per vecka(men gör jag det procentuellt?) i kg och omfång men det är inte så konstigt kanske... Hursom sista veckan för snabbalternativet är inlett och det är bara att kämpa på den sista veckan. Jag har den här veckan aldrig varit så nära att avbryta som jag är nu... men jag mår ändå hyfsat ok (förutom att jag lyckats bli genomförkyld och har ont i halsen). Trist bara att jag inte tappat mer kring midja och torso... jag tycker fortfarande att det finns en del att ta av där (to say the least).

Forza!!

måndag 20 oktober 2008

Ge upp?

Nu har jag bara 10 dagar kvar, det borde bara vara att bita ihop och köra på sista upploppet. Men faktum är att jag är helt slut och för första gången under hela den här tiden funderar jag på att lägga av och gå över till varierat istället (2 ersättningar och 2 mat om dagen). Jag bestämde mig för att köra 10 veckor och det enda förbehållet för att sluta var om jag inte mådde bra. Nu mår jag faktiskt inge bra, känner mig rätt trött, orkeslös, blir lätt irriterad, är otroligt hungrig och ser hela tiden fram emot att sluta. I morse stod vågen på 73,8 och det innebär att jag gått ned 22,5 kg sedan jag startade. Inte så konstigt att jag känner mig matt mao.

Samtidigt så vill jag verkligen inte sluta, jag vill ned till 69 och känna att jag faktiskt gjorde det dvs. jag vände på siffrorna (96 vs. 69) och jag vill verkligen under 70 kg. Dessutom vill jag inte ge upp, jag vet hur det brukar vara när det nästan är slut, då blir det alltid jobbigare inför slutet när man ändå är en bit ifrån mållinjen. Ja ja jag vet inte hur jag ska göra men jag tar en dag i taget jag slutar inte idag men är jag trött och orkeslös fram till onsdag kväll (då har jag kört 9 veckor) då är det inte omöjligt att jag lägger ned faktiskt... Det var aldrig tanken att inte orka något. Men igen... har det inte varit jobbigt hela tiden egentligen har jag inte varit trött flera gånger under de här två månaderna och bara det faktum att jag faktiskt kan sluta gör att jag vill lägga ned... vi får se...